• strict warning: gmmktime(): You should be using the time() function instead in /home/johankva/public_html/sites/all/modules/js_validate_forms/js_validate_forms.module on line 48.
 • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/johankva/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 912.
 • strict warning: Declaration of views_handler_field::query() should be compatible with views_handler::query($group_by = false) in /home/johankva/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_field.inc on line 750.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/johankva/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 517.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter::query() should be compatible with views_handler::query($group_by = false) in /home/johankva/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 517.
 • strict warning: Declaration of views_handler_area::query() should be compatible with views_handler::query($group_by = false) in /home/johankva/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_area.inc on line 76.
 • strict warning: Declaration of views_handler_area_text::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/johankva/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_area_text.inc on line 60.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_query::init() should be compatible with views_plugin::init(&$view, &$display) in /home/johankva/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_query.inc on line 146.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_query::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit($form, &$form_state) in /home/johankva/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_query.inc on line 146.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/johankva/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 25.
 • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/johankva/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 137.
 • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/johankva/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 912.
 • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/johankva/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 912.
 • strict warning: Declaration of views_handler_field_comment_username::init() should be compatible with views_handler_field::init(&$view, $options) in /home/johankva/public_html/sites/all/modules/views/modules/comment/views_handler_field_comment_username.inc on line 48.
 • strict warning: Declaration of views_handler_sort::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/johankva/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_sort.inc on line 165.
 • strict warning: Declaration of views_handler_sort::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/johankva/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_sort.inc on line 165.
 • strict warning: Declaration of views_handler_sort::query() should be compatible with views_handler::query($group_by = false) in /home/johankva/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_sort.inc on line 165.
 • strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /home/johankva/public_html/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 14.
 • strict warning: Declaration of views_handler_relationship::query() should be compatible with views_handler::query($group_by = false) in /home/johankva/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_relationship.inc on line 126.

Låtlistan

Tänkte spoila låtlistan - och gäster - för skivan ikväll. Härligt smånördig information, säkert överflödig enligt vissa.

 

Låtnamnen säger nog Någonting om vad som är att vänta. Samtidigt ger de förstås ingen garanti, och det vore inte svårt att komma upp med en rad snitsiga låtnamn.

Hur som helst, here you go, "Hellre smutsig än falsk":

 

1. Ensamvarg

2. Var är rättvisan? (med Mauze)

3. Hjärtat till vänster (med Dizi)

4. Ska det va så?

5. En dag som jag saknar (med Dizi)

6. Om du behöver nåt

7. Måste våga

8. Nattsudd (med Andy & Neo)

9. Fröken perfect

10. Syster söndrig

11. I musiken (med Dizi & Mauze)

 

Neo (från Sveden Passive) utgör ett undantag i och med att han är den enda som kör på finska på skivan. Men han gör det bra, och då någon kommer med egna initiativ ska det välkomnas tycker jag fastän det från början var tänkt att bli en helsvensk skiva. 

 

Lagom mängd gästinhopp om jag får säga det själv. Tycker man ska nå en balans mellan variation och att ändå bjuda på en skiva som verkligen är ens egen. Right?

 

 

Kommentarer

Skriv en kommentar

You must have JavaScript enabled to use this form. If you are seeing this message, you need to turn JavaScript on and refresh the page. If you are unable to enable JavaScript, you may direct inquiries to mail[at]oxy[dot]fi